Palautus

Juoksukauppa.fi:n verkkopalautusjärjestelmä tekee tuotepalautusten tekemisestä helppoa. Voit käyttää järjestelmää riippumatta siitä, oletko ostanut tuotteen itse tai saanut sen lahjaksi. Järjestelmän käyttö on mahdollista, vaikka et olisi rekisteröitynyt juoksukauppa.fi:n asiakkaaksi.


 

Ostin itse tuotteen ollessani kirjautuneena asiakastiliini:

 1. Kirjaudu sisään asiakastiliisi oikeassa yläkulmassa olevasta kirjautumislinkistä.
 2. Klikkaa kohtaa ”Palauta tuote/tuotteita” vasemman puoleisesta valikosta
 3. Valitse tuote tai tuotteet, jotka haluat palauttaa ja klikkaa sivun alareunassa olevaa vihreää ”Palauta”-nappia.
 4. Voit nyt antaa palautukselle syyn.
 5. Tämän jälkeen sinun on valittava, haluatko saada rahasi takaisin vai vaihtaa tuotteen toiseen. Jos haluat esim. vaihtaa tuotteen kokoa tai väriä, tai saada tilalle täysin uuden tuotteen, valitse kohta ”Käytä summa uuteen tilaukseen”.
   

 

En ollut kirjautuneena asiakastiliini tilaushetkellä, tai en ole itse ostanut tuotetta:

  1. Siirry osoitteeseen juoksukauppa.fi/rma/form
  2. Anna tilausnumerosi ja tilauksen tekijän sukunimi. Valitse, haluatko etsiä tilauksen tilauksen tekijän sähköpostiosoitteella tai postinumerolla.
  3. Kirjoita viimeiseen kenttään sähköpostiosoite tai postinumero riippuen siitä, mitä olet valinnut edellisessä kentässä.
  4. Valitse tuote, jonka haluat palauttaa ja klikkaa ”lähetä”
  5. Voit nyt jatkaa ostoksia tai siirtyä kassalle päättääksesi verkkopalautuksen.

 

”Palauta ilman uutta tilausta” tai ”Käytä summa uuteen tilaukseen” – kumman valitsen?

Valitse ”Palauta ilman uutta tilausta”, jos haluat ainoastaan saada rahasi takaisin. Summa maksetaan takaisin sitä maksutapaa käyttäen, jolla tilaus alun perin maksettiin. Hyvitys tapahtuu muutaman päivän kuluessa siitä, kun juoksukauppa.fi on vastaanottanut palautuksen.

Valitse ”Käytä summa uuteen tilaukseen”, jos haluat vaihtaa tuotteen toiseen. Voit käyttää uuteen tuotteeseen alkuperäisen tilauksen koko hinnan tai osan siitä. Voit valita vaihdossa myös palautettua tuotetta kalliimman tuotteen. Jos uusi tilaus on palautettua tuotetta edullisempi, jäljelle jäävä summa palautetaan sitä maksutapaa käyttäen, jolla tilaus alun perin maksettiin.

Käytä tätä tapaa, jos:

- Haluat vaihtaa tuotteen kokoa – Haluat vaihtaa tuotteen väriä – Kadut tekemääsi ostosta, mutta haluat ostaa jotain muuta

Näin saat mahdollisuuden varata uuden tuotteen, jotta sitä ei ehditä myydä loppuun ennen kuin palautus on vastaanotettu. Uusi tuote/uudet tuotteet lähetetään vasta, kun juoksukauppa.fi on vastaanottanut palautettavan tuotteen/tuotteet.