Artikel

Tiimimme on vahvistunut!

Tiimimme on vahvistunut!

Tiimimme on vahvistunut!
Joukkomme uusin tulokas Jesper on koulutukseltaan fysioterapeutti ja biolääketieteen maisteri.

Jesperin ensisijaisena tehtävänä tulee olemaan mielenkiintoisten sisältöjen kirjoittaminen lukijoitamme varten sekä Juoksukaupan tiimin kouluttaminen.


Jesper on ammatiltaan fysioterapeutti ja yksi Tanskan merkittävimmistä asiantuntijoista juoksun ja juoksuvammojen saralla. Hän on suorittanut maisterin tutkinnon biolääketieteestä, tutkinut juoksuvammoja kolmen vuoden ajan ja opettanut biomekaniikkaa/liikeanalyysia Aarhusin yliopistossa ja Aalborgin yliopistollisessa sairaalassa.

Intohimoisena juoksijana ja maailman johtavan RUNSAFE-juoksututkimusryhmän monivuotisena jäsenenä Jesperillä on kattavaa tietoa juoksusta, juoksukengistä, juoksuvammoista ja biomekaniikasta. Hän on esitelmöinyt aiheista lukuisia kertoja ja esiintynyt mm. Tanskan ensimmäisessä juoksuvammoihin keskittyvässä konferenssissa, joka kokosi yhteen 150 lääkäriä, fysioterapeuttia ja alan tutkijaa.


Jesper on Tanskassa myös tuttu TV-kasvo ja hän on vastannut suositussa juoksuohjelmassa tehdyistä testeistä ja analyyseistä. Hän on työskennellyt aiemmin myös jalkapallojoukkueen fysioterapeuttina.

 • Oletteko valmiina, Heat 4?

  Obstacle Course Racing: ”Oletteko valmiina, Heat 4?”, huutaa megafonia kantava mies.  

 • Ota juoksukengät mukaan lomalle

  Ota juoksukenkäsi mukaan lomalle ja koe kohteesi nähtävyydet uudella tavalla. Olemme koonneet pienen pakkauslistan ja pari hyvää neuvoa lämpimissä olosuhteissa juoksemiseen.

 • GPS-kellot: Sykemittari ranteessa – näin se toimii

  Rannekelloon sisärakennettu sykemittari on helppokäyttöinen ja kätevä. Miten se toimii? Ja miten kellon on istuttava ranteessa, jotta mittaus toimisi parhaiten? Löydä vastaukset täältä.

 • Asiakasarvostelu: Garmin Fenix 5

  Facebook-kilpailumme voittaja, 35-vuotias Lars on arvioinut uuden Garmin Fenix 5 -kellon. Lue hänen arvostelunsa täältä.