Artikel

Testissä Active Comfort

Testissä Active Comfort

3 miehen ja 3 naisen muodostama asiakasraatimme on testannut Craftin Active Comfort -sarjan t-paitoja ja toppeja. He ovat arvioineet mm. tuotteiden istuvuutta ja materiaaleja sekä toppien/t-paitojen ominaisuuksia juoksun aikana.

 

Asiakkaat ovat arvioineet tuotteiden ominaisuuksia seuraavalla asteikolla:

 

Martinin mielipide Active Comfortista:

Istuvuus on mielestäni erittäin hyvä. Paita on myös hyvän pituinen eikä se hierrä kainaloiden saumoista. Paita ei kuitenkaan sovi hieman muodokkaammille henkilöille, se on liian paljastava.

★ ★ ★ ★ ★

 

Kimin mielipide Active Comfortista:

T-paita tuntuu hyvältä päällä eikä se tunnu mistään kohtaa epämukavalta. Muihin samankokoisiin t-paitoihin verrattuna paita vaikuttaa aavistuksen väljemmältä, mutta se on tottumiskysymys. T-paidan design on huippuluokkaa, se on yleisesti houkuttelevan näköinen ja pidän selän hienosta kuvituksesta. Tämä tuote on ehdottomasti suosittelemisen arvoinen!

★ ★ ★ ★ ☆

 

Brianin mielipide Active Comfortista:

Olen juossut 14 km pukeutuneena lyhyisiin trikoihin, Craftin Active Comfort -toppiin ja juoksupaitaan. En kiinnittänyt Active Comfortiin lainkaan huomiota juoksun aikana. Se on sopivan pituinen ja tuntuu mukavalta päällä. Lenkin jälkeen istuin auringossa ja hikoilin otsastani ja käsivarsistani, mutta ylävartaloni

oli lähes kuiva. Tuote vaikuttaa minusta erittäin hyvältä. Pidin peruskerrastoksi tarkoitetun paidan hintaa aluksi hieman korkeana, mutta tässä tapauksessa hinta-laatusuhde osoittautui kuitenkin erittäin hyväksi.

★ ★ ★ ★ ★

 

Stinen mielipide Active Comfortista:

Paita tuntuu erittäin hyvältä päällä. Jotkin t-paidat kipuavat ylös juoksun aikana, mutta tähän paitaan en kiinnittänyt lainkaan huomiota juostessani.

★ ★ ★ ★ ☆

 

Dorten mielipide Active Comfortista:

Kaiken kaikkiaan erittäin laadukas juoksupaita hyvällä käyttömukavuudella. Sitä tuskin huomaa juoksun aikana. Upea design. Paita lämmittää juoksutakin alla ja tuntuu mukavalta sellaisenaan lämpimänä kevätpäivänä. Lisäpisteitä hihansuiden leveistä resoreista ja lantion kapeasta resorista!

★ ★ ★ ★ ☆

 

Randin mielipide Active Comfortista:

Olen ehtinyt käyttää sitä vain kerran. Päivä oli kylmä ja käytin paitaa välikerrospaidan alla. Se toimi täydellisesti. Erittäin ihana paita, jonka laatu on toivomaani tasoa ja jota tulen suosittelemaan myös muille.

★ ★ ★ ★ ☆

 

 

Products related to this post

 • Oletteko valmiina, Heat 4?

  Obstacle Course Racing: ”Oletteko valmiina, Heat 4?”, huutaa megafonia kantava mies.  

 • Ota juoksukengät mukaan lomalle

  Ota juoksukenkäsi mukaan lomalle ja koe kohteesi nähtävyydet uudella tavalla. Olemme koonneet pienen pakkauslistan ja pari hyvää neuvoa lämpimissä olosuhteissa juoksemiseen.

 • GPS-kellot: Sykemittari ranteessa – näin se toimii

  Rannekelloon sisärakennettu sykemittari on helppokäyttöinen ja kätevä. Miten se toimii? Ja miten kellon on istuttava ranteessa, jotta mittaus toimisi parhaiten? Löydä vastaukset täältä.

 • Asiakasarvostelu: Garmin Fenix 5

  Facebook-kilpailumme voittaja, 35-vuotias Lars on arvioinut uuden Garmin Fenix 5 -kellon. Lue hänen arvostelunsa täältä.