Inspiration

Testissä Kari Traan uudet urheilurintaliivit

Testissä Kari Traan uudet urheilurintaliivit

Esittelemme täällä Kari Traan uuden urheiluliivimalliston, ja olemme antaneet liivit eri naisten testattaviksi. Lue arvostelut täältä.

 

Kari Traa on kehittänyt kuudet uudet urheilurintaliivit, joilla on jokaisella omat erityisominaisuutensa ja jotka sopivat naisten erilaisiin treenitarpeisiin. Useista naispuolisista henkilöistä koostuva testipaneelimme on testannut liivit erilaisissa treenimuodoissa

 

KT sports bh'er

 

 

Lue naisten arvostelut täältä

Kitt – IDUNN-liivit – The Goddess of Love

 

kitt

 

Liivit istuvat uskomattoman hyvin. Pieni muotoilu/kaarevuus materiaalissa antaa lisätukea rintojen välissä, ja liivit muotoutuvat näin hyvin kummankin rinnan ympärille.

 

”Selässä ristiin menevät olkaimet antavat hyvän tuen, eivätkä rinnat pääse esim. juostessa liikkumaan juuri lainkaan.”

 

Rintaliivien kupit on valmistettu yhdestä kappaleesta, jonka alta nännit eivät paista läpi. On erittäin positiivista, että liivit pikemminkin muotoilevat kuin litistävät rintoja, mutta pitävät ne silti paikoillaan. Liivit on tehty nopeasti kuivuvasta materiaalista, joten ne eivät tunnu kosteilta ja kylmiltä juoksulenkillä hikoillessa.

Ainoa haittapuoli oli se, että minulla rintojen välinen muotoilu ei toiminut täydellisesti, ja rintojen kohdalle jäi hieman ylimääräistä kangasta oikeasta koosta huolimatta. Lopputulos näytti tämän vuoksi hieman epätasaiselta, kun puin liivien päälle t-paidan. Tämä oli kuitenkin vain visuaalinen haitta.

Kaiken kaikkiaan erittäin hyvät urheiluliivit ja ehdottomasti yhdet suosikkiliiveistäni juostessa. 

 

Rikke – IDUNN-liivit – The Goddess of Love

 

rikke

 

Treenaavana naisena tiedän, kuinka tärkeää rintojen oikeanlainen tuki on – sekä aerobisessa treenissä että voimaharjoittelussa. Nuoruusvuosien käsipalloharrastuksesta lähtien olen luullut, että hyvien urheiluliivien on oltava kireät. Kun rinnat on litistetty täysin, ne eivät pääse hyppimään eikä hankauksia synny – ja selkämakkaroita ei nyt kuitenkaan itse koskaan näe. Olen elänyt lukemattomia tunteja kamalissa urheiluliiveissä: vanhoissa, rikkinäisissä, ylipestyissä malleissa, joissa ei ole enää yhtään joustoa jäljellä – mutta ne ovat kuitenkin onnistuneet pitämään rintani paikallaan treenin aikana! Ja sen täytyy riittää! Näin uskoin!! Kunnes sain mahdollisuuden kokeilla Kari Traan uusia urheiluliivejä.

Paketin vastaanotettuani olin ensin hieman skeptinen.. Urheiluliivit muotoilluilla kupeilla? Tämän olen nähnyt aiemminkin; liivit toimivat hyvin ensimmäiseen pesuun asti – sen jälkeen ne menettävät muotonsa, ja nännien kohdalle syntyy ärsyttävät kohoumat. Ja mikäs sen mukavampaa, kun päällä on tiukka valkoinen paita … Mutta en halunnut hylätä liivejä saman tien, ehkä siksi, että vaalea mintunvihreä väri miellytti minua.. Joten päätin kokeilla liivejä – ja sainkin ne päälleni helposti ja vaivattomasti. Liivit voi nimittäin avasta selästä, mikä on jo suuri plussa. Perinteisiin urheiluliiveihin on usein vaikea ahtautua ja niitä on kamala riisua hikisenä!

 

”Heti kun olen saanut ne päälleni, tunnen aivan ennenkokematonta käyttömukavuutta.”

 

Liivit yllättävät positiivisesti jo päälle puettaessa! Mutta heti, kun olen saanut ne päälleni, tunnen aivan ennenkokematonta käyttömukavuutta. Tapanani on normaalisti vain hilata rintoja hieman ylöspäin, kun olen ensin pakottanut tiukat liivit päälleni, sillä ne painavat rintojani alaspäin. Varmistan myös, että nännini osoittavat suurin piittein samaan suuntaan. :D Nyt tätä ongelmaa ei ollut – Kun liivit on kerran laittanut päälle, ne istuvat loistavasti! Olkaimet vievät enemmän tilaa selässä kuin mihin olen tottunut, mutta koen tämän vain parantavan käyttömukavuutta ja antavan lisätukea. Ja ne näyttävät upeilta. Liivit ovat lisäksi muotoon ommellut ja vuoratut, mistä pidän erityisen paljon! Ajatella, että käytössäni on urheiluliivit, jotka tekevät rinnoilleni hyvää eivätkä vain litistä niitä! Istuvuus on suorastaan täydellinen – liivit kohottavat rintaa ilman liiallista push-up -efektiä ja istuvat samalla oikealla tavalla. Kankaan reuna istuu täydellisesti rinnan yläosaan ja nousee tarpeeksi ylös ilman ärsyttäviä kangaspoimuja tai kiristäviä saumoja.  

Okei uskotaan, liivit istuvat epäilemättä hyvin! Mutta miten ne suoriutuvat eri aktiviteeteista?

 

In Action

Minun on vaikea päästä sen yli, että treenitopin alla olevien rintojeni olemassaolon voi nyt jopa huomata. Tunnen itseni ehkä hieman naisellisemmaksi, ja joskus rintani jopa varastavat huomioni – nehän näyttävät itse asiassa aika hyviltä. Mutta takaisin asiaan! Liivit suoriutuvat tehtävästään erittän hyvin! Käyttömukavuus on korkealla tasolla, eikä liiveissä ole hiertäviä saumoja tai reunoja. Ne istuvat hyvin ja pitävät rinnat paikallaan puristamatta niitä - sekä kumarassa tehtävissä harjoituksissa, vedoissa, työnnöissä että intensiivisessä aerobisessa treenissä. Juoksumatolla juostun lenkin jälkeen kokemukseni on edelleen myönteinen! Tunnen, että liivit todella istuvat oikealla paikallaan liikkumatta liikaa ylös ja alas – ja juostessani saan oikeasti vedettyä henkeä.  

Toisin kuin vanhat, kireät ja puristavat urheiluliivini, Kari Traan liivit antavat minulle siis mahdollisuuden vetää keuhkoni täyteen ilmaa :D En olekaan ollut huonossa kunnossa – olen vain käyttänyt huonoja urheiluliivejä :D !!!! Tämän lisäksi minusta myös tuntuu, että rintani pysyvät nyt paremmin paikallaan kuin aiemmin käyttämissäni liiveissä. Tätä en ollut odottanut! Jälleen yksi suuri plussa! Jumping Fitness -ohjaajana odotan urheiluliiveiltäni paljon, mitä tulee rintojen pysymiseen paikallaan, ja tässä Kari Traan liivit onnistuvat oikein hyvin! Tulen varmasti käyttämään näitä liivejä myös jatkossa.

Mikäli en olisi ollut aivan hiestä märkä testin jälkeen, olisin pitänyt liivit päälläni varmaan ikuisesti. Haluan suorastaan asua niissä. En osannut kuvitella, että oikeilla liiveillä on niin suuri merkitys. En ole oikein koskaan pitänyt urheiluliivejäni erityisen merkityksellisinä. Olen pitänyt niitä alusvaatteena ja välttämättömänä pakkona, jota kukaan ei koskaan näe. Tämä testi on kuitenkin avannut silmäni. Ajatella, että urheiluliivit voivat olla myös tyylikkäät, hyvin istuvat ja pitää rintasi paikallaan – sekä oman käyttömukavuuden että ulkonäön kannalta ;) Ne eivät myöskään välttämättä aiheuta kamalia selkämakkaroita, jos osaa vain valita oikean koon.

Ajatella, että urheiluliivit voivat olla tyylikkäät, hyvin istuvat ja pitää rintasi paikallaan – sekä oman käyttömukavuuden että ulkonäön kannalta ;)

 

Käytön jälkeen

Urheiluliivit on nyt pesty ja ne säilyttivät muotonsa upeasti! Ei kamalia poimuja tai epämuodostumia kupeissa. Minusta on tullut fani, ja odotan jo nyt innolla huomisia treenejä!

 

Maiken – LIV-liivit – The Survivor

maiken

 

 

Olen saanut tehtäväkseni testata Kari Traan Liv-urheiluliivit. Olen käyttänyt niitä voimaharjoittelussa, zumbassa, intervallijuoksussa sekä box-hypyissä ja jalkapallossa. Ne toimivat kaikissa lajeissa erittäin hyvin!

Olen erittäin tyytyväinen liivien tukeen. Ne antavat vahvaa tukea, eikä treenaaminen tee kipeää. Liivit istuvat myös erittäin hyvin, sillä ne ovat tarpeeksi korkeat edestä. Joustavasta materiaalista tehdyissä liiveissä on leveä ympärysnauha ja ohuet säädettävät olkaimet. Pidän myös erittäin paljon liiveissä olevasta perinteisestä rintaliivilukituksesta. Yksi näiden liivien parhaimmista ominaisuuksista on, ettei niissä ole käytetty luita, jotka ärsyttäisivät treenatessa. Niiden sijaan liiveissä on saumat, jotka toimivat yhtä hyvin kuin luut, mutta ovat näitä paljon huomaamattomammat.

Ainoana pienenä haittapuolena on, että kuppiosa jatkuu aika pitkälle sivuille, lähes kainaloihin saakkaa. Tästä ei onneksi ole haittaa treenatessa, jos vain osaa valita oikean koon.

”Niistä on tulleet uudet suosikkiliivini. Voisin hyvin ostaa niitä useamman kappaleen.”

 

Linnea – Ness-liivit – The Goddess of Beauty

linnea

 

Olen testannut Kari Traan Ness-urheiluliivit. Ja luojalle kiitos siitä! Olen mukavuudenhaluinen, ja monen muun tavoin en pidä vääristä paikoista puristavista urheiluliiveistä. Ei kai kukaan pidä sivuilla olevista kuminauhoista, jotka aiheuttavat ihanat makkarat rintojen alle tai selkään, vai kuinka? Tätä ei kuitenkaan tarvitse pelätä Kari Traan liiveissä – you are covered. Kirjaimellisesti. Olkaimet ovat leveät, ja kangas ulottuu vatsaan asti. Ei siis tarvitse pelätä epämiellyttäviä ompeleita ja kiristäviä reunoja. Saumattoman mallin ja laadukkaiden materiaalien ansiosta liivien olemassaoloa tuskin edes huomaa. Siellä ne kuitenkin ovat, ja hyvä niin, sillä mukavuuden lisäksi ne antavat rinnalle erittäin hyvän tuen ja kauniin muodon. Muotoillut kupit muotoilevat rintaa eivätkä nännit näy kankaan läpi. Usein koen, että urheiluliiveillä on tapana litistää rinnat täysin. Näin ei kuitenkaan käy näissä liiveissä. Minusta on mahtavaa, että Kari Traa on pitänyt huolen myös upeasta designista. Testasin harmaata mallia, jossa on oranssit reunat, ja sen lisäksi, että liivit pitävät rinnat hyvin paikallaan, ne tuovat myös hienon lisän treeniasuun. Olen käyttänyt liivejä etupäässä kuntoiluun ja voimaharjoitteluun. Ne soveltuvat näihin lajeihin erittäin hyvin. Liivit pikemminkin seuraavat kehon liikkeitä kuin rajoittavat niitä. 

Nämä urheiluliivit saavat vahvan suositukseni. Ne takaavat hyvän tuen ja käyttömukavuuden, unohtamatta upeaa designia.

 

Susanne – Ness-liivit – The Goddess of Beauty

Olen nyt testannut Kari Traan Ness-urheiluliivejä sekä tanssissa että voimaharjoittelussa.

Liivit näyttävät sellaisenaan upeilta. Liivit ovat väriltään tummanharmaat ja niissä on pinkit reunukset. Mielestäni liivit ovat erittäin hyvät. Pidän erityisesti saumattomasta mallista, pehmustetuista kupeista ja leveistä olkaimista. Liiveissä ei ole lainkaan hiertäviä saumoja, joten ne eivät hankaa ihoa liikkuessa. Kupin alla oleva kangasosio on erittäin leveä ja takaa hyvän tuen sekä voimaharjoittelussa että nopeatempoisessa sykeharjoittelussa.

Liivit eivät muutu rumiksi pesussa. Pehmustetyynyt on helppo irrottaa ja asettaa paikalleen. Olen ollut tyytyväinen liiveihin, sillä ne todella pitävät rinnat paikoillaan hypyissä, mutta tuntuvat silti huomaamattomilta. Kari Traa on tällä kertaa onnistunut kehittämään superhyvät urheiluliivit.  

Vaadin liiveiltä tavallisesti paljon, sillä en kestä liivejä, jotka hankaavat kainaloista tai selästä. Tästä ei Kari Traan liivien kohdalla tarvitse kuitenkaan olla huolissaan, mikä on suuri helpotus. Tanssin paljon, ja edellytän, että liivit pitävät rinnat paikoillaan. Näin Ness myös tekee.

Olen käyttänyt liivejä jopa töissäni, koska ne ovat niin mukavat. Kaipaan ainoastaan useampia värivaihtoehtoja, jotta voisin yhdistää liivit kaikkiin asuihini. 

 

Lue lisää urheiluliiveistä täältä:

 

 

Lue lisää urheiluliiveistä täältä:

 

 

Products related to this post

 • Oletteko valmiina, Heat 4?

  Obstacle Course Racing: ”Oletteko valmiina, Heat 4?”, huutaa megafonia kantava mies.  

 • Ota juoksukengät mukaan lomalle

  Ota juoksukenkäsi mukaan lomalle ja koe kohteesi nähtävyydet uudella tavalla. Olemme koonneet pienen pakkauslistan ja pari hyvää neuvoa lämpimissä olosuhteissa juoksemiseen.

 • GPS-kellot: Sykemittari ranteessa – näin se toimii

  Rannekelloon sisärakennettu sykemittari on helppokäyttöinen ja kätevä. Miten se toimii? Ja miten kellon on istuttava ranteessa, jotta mittaus toimisi parhaiten? Löydä vastaukset täältä.

 • Asiakasarvostelu: Garmin Fenix 5

  Facebook-kilpailumme voittaja, 35-vuotias Lars on arvioinut uuden Garmin Fenix 5 -kellon. Lue hänen arvostelunsa täältä.