Inspiration

Kari Traan uudet urheilurintaliivit

Kari Traan uudet urheilurintaliivit

Voit lukea täältä lisää Kari Traan uusien urheiluliivien lanseerauksesta

Kari Traa on tehnyt kahden vuoden ajan yhteistyötä urheiluliivien tutkimukseen erikoistuneen tutkijaryhmän kanssa pyrkien selvittämään, miten naisille voitaisiin tarjota ihanteellisinta tukea liikunnan aikana. Portsmouthin yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan jopa 70% naisista valitsee vääränlaiset urheiluliivit, jotka eivät anna oikeanlaista tukea ja voivat siten aiheuttaa kipuja.

Kari Traa on siksi kehittänyt kuudet uudet urheiluliivit, joilla jokaisella on omat erityisominaisuutensa, ja jotka sopivat naisten erilaisiin treenitarpeisiin.

 

KT sports bh'er

 

IDUNN The Goddess of Love

Äärimmäistä tukea korkean intensiteetin aktiviteetteihin

Vahvaa tukea antavien IDUNN-urheiluliivien muotoillut kupit tukevat rintaa ihanteellisella tavalla. Liiveissä on leveät ja pehmustetut olkaimet, jotka eivät hierrä, ja jotka vähentävät olkapäihin kohdistuvaa painetta. Olkaimet menevät selän puolella ristiin ja takaavat siten hyvän käyttömukavuuden. Liivit on tehty hikeä kuljettavista materiaaleista, jotka pitävät olon mukavana koko harjoituksen ajan.

Ihanteelliset korkean intensiteetin aktiviteetteihin.

 

Osta täältä

 

LIV – The Survivor

Äärimmäistä tukea kaikenlaiseen treeniin 

Vahvaa tukea antavissa LIV-urheiluliiveissä yhdistyvät kompressio ja muotoon ommellut kupit. Yhdessä ne takaavat ihanteellisen tuen. Kankaan vähäinen joustavuus minimoi rinnan liikettä ja takaa vahvan pidon. Liiveissä on pehmeät ja säädettävät olkaimet, jotka vähentävät olkapäihin kohdistuvaa painetta ja takaavat täydellisen istuvuuden. Liivit on tehty hikeä kuljettavasta materiaalista, joka pitää olon kuivana treenin ajan.

 

Osta täältä

 

NESS The Goddess of Beauty

Kohtalaista tukea matalan intensiteetin treeneihin

Saumattomat Ness-urheiluliivit antavat kohtalaista tukea. Liiveissä on irrotettava sisus ja lisäreunus, joka takaa miellyttävän istuvuuden. Liiveissä käytetty materiaali kuljettaa hikeä, ja kankaaseen lisätyt mesh-osiot takaavat hengittävyyden ja maksimaalisen käyttömukavuuden.

Täydellinen valinta joogan ja pilateksen kaltaisiin aktiviteetteihin.  

 

Osta täältä

 

TRUD The Goddess of Strength and Power

Kohtalaista tukea monipuolisiin aktiviteetteihin 

Klassisissa kompressio-ominaisuudella varustetuissa TRUD-urheiluliiveissä on kohtalaisen tuen takaava painijanselkä. Liiveissä käytetty materiaali joustaa vain vähän, ja kangas on rinnan kohdalla kolminkertainen, mikä takaa riittävän tuen. Selässä oleva mesh-osio lisää käyttömukavuuta. Tekninen ja nopeasti kuivuva materiaali kuljettaa hien pois iholta, jotta olosi pysyy kuivana ja miellyttävänä harjoittelun aikana.

 

Osta täältä

 

VAR The Godness of Wisdom

Kevyttä tukea monipuolisiin aktiviteetteihin.

Kevyesti tukevat VAR-uhreiluliivit on tehty erittäin pehmeästä ja miellyttävästä kankaasta, joka kuivuu nopeasti ja kuljettaa tehokkaasti hikeä pois iholta. Liiveissä on ohuet, säädettävät olkaimet, jotka takaavat ihanteellisen istuvuuden ja hyvän liikkumavapauden. Leveä ympärysnauha antaa lisätukea. 

 

Osta täältä

 

Erityyppisistä naisista koostuva testipaneelimme on testannut, miten liivit sopivat eri treenimuotoihin.  

Lue lisää naisten arvioista täällä:

 

Lue lisää naisten arvioista täällä

 

 

Products related to this post

 • Oletteko valmiina, Heat 4?

  Obstacle Course Racing: ”Oletteko valmiina, Heat 4?”, huutaa megafonia kantava mies.  

 • Ota juoksukengät mukaan lomalle

  Ota juoksukenkäsi mukaan lomalle ja koe kohteesi nähtävyydet uudella tavalla. Olemme koonneet pienen pakkauslistan ja pari hyvää neuvoa lämpimissä olosuhteissa juoksemiseen.

 • GPS-kellot: Sykemittari ranteessa – näin se toimii

  Rannekelloon sisärakennettu sykemittari on helppokäyttöinen ja kätevä. Miten se toimii? Ja miten kellon on istuttava ranteessa, jotta mittaus toimisi parhaiten? Löydä vastaukset täältä.

 • Asiakasarvostelu: Garmin Fenix 5

  Facebook-kilpailumme voittaja, 35-vuotias Lars on arvioinut uuden Garmin Fenix 5 -kellon. Lue hänen arvostelunsa täältä.