Artikel

Garmin Vivomove Sport -aktiivisuusrannekkeen esittely

Garmin Vivomove Sport -aktiivisuusrannekkeen esittely

Esittelemme tässä artikkelissa Garminin uuden aktiivisuusrannekkeen, Vivomore Sportin, joka näyttää upealta ja muodikkaalta rannekellolta, ja jota voidaan käyttää ympäri vuorokauden.


Kenelle Vivomove sopii?

Garmin Vivomove Sport on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat mitata aktiivisuuttaan kellon ympäri, mutta jotka eivät pidä perinteisten aktiivisuusmittareiden ulkonäöstä. 

Vivomoven design on yksinkertainen, tyylikäs ja moderni, ja kelloa voidaan siksi käyttää kaikissa tilanteissa! Olitpa sitten treenaamassa, töissä tai kaupungilla juhlimassa, Garmin Vivomove Sport kulkee kanssasi vuorokauden ympäri.

  

Osta aktiivisuusmittareiden täältä

  

Mitä käyttöominaisuuksia Garmin Vivomove Sport -rannekkeessa on?

Kellonajan näyttämisen lisäksi Garmin Vivomove Sport kertoo, kuinka aktiivinen olet päivän mittaan ollut ja koska on aika liikkua – siinä kaikki. Yksinkertaista, mutta juuri sitä, mitä useimmat tarvitsevat. 

Vivomove Sport EI ole älykello. Kellossa ei ole digitaalista näyttöä, ei grafiikkaa, ei valoa. Se on yksinkertaisesti hyvin upea rannekello, jossa on sisäänrakennettu aktiivisuusmittari. Kellossa ei myöskään ole sykemittaria tai GPS-paikanninta. Sen sijaan kello on ulkonäöltään erittäin kaunis ja tyylitelty, ja haluat pitää sitä ranteessasi treenin jälkeenkin.

Minimalistisen ja yksinkertaisen designin korostamiseksi Vivomovessa on vain yksi painike. Sitä käytetään tavallisten rannekellojen tapaan analogisen kellonajan asettamiseen, sekä lisäksi yhteyden luomiseen kellon ja älypuhelimesi välillä.

 

Garmin Vivomove Sport mittaa seuraavia asioita:

- Askelten määrä
- Kuljettu etäisyys
- Kalorien kulutus
- Uni

Vivomove sport on suunniteltu pidettäväksi ranteessa kellon ympäri. Siksi siinä on myös seuraavat ominaisuudet: 

Pitkä pariston käyttöikä

Vivomove Sport -kellon paristo kestää 1 vuoden – tämä on käsittämättömän kauan verrattuna useimpiin muihin aktiivisuusmittareihin, jotka pitää ladata 3 päivän välein! Vivomove Sport -kelloa ei voi ladata itse, mutta sen pieni patteri on vaihdettavissa vanhan kuluttua loppuun – aivan kuten tavallisessa rannekellossakin. 

Vedenkestävyys

Kello on vedenkestävä 50 m (5 ATM) saakka, joten voit käyttää sitä uidessasi tai suihkussa. Kellossa on kätevä silikoniremmi, joka luonnollisestikin kestää vettä. Kelloon voi myös ostaa nahkaremmin, mutta se ei sovellu urheilukäyttöön eikä se saa kastua.

 

 

Mitä kellosta näkee?

Vivomove Sport -kellossa on analoginen kellotaulu, josta näkee kellonajan. Sen lisäksi siinä on kaksi palkkia – aktiivisuuspalkki ja move-palkki.

Aktiivisuuspalkki

Kellon vasemmassa reunassa on valkoinen tai musta (riippuu kellon väristä) palkki, joka täyttyy asteittain päivän aikana liikkumisesi mukaan. Aktiivisuuspalkki näyttää aktiivisuutesi prosentteina määritellystä päivittäisestä askelmäärästä. Palkki nollautuu joka päivä, ja kun se on täyttynyt esimerkiksi puoleen väliin, “50”, olet kävellyt puolet päivän aikana ehdittävästä askelmäärästä. Päivittäisen tavoitteen määräät itse, mutta voit säätää askelmäärän vaihtelemaan päivän mukaan – tätä toimintoa kutsutaan nimellä AutoGoal, joka määrittelee päivän tavoitteen edellispäivän aktiivisuuden mukaan.

Move-palkki

Kellon oikeassa reunassa on move-palkki (liikuntapalkki), joka on tuttu kaikista Garmin Vivo -tuotteista. Se muistuttaa sinua liikkumisesta, jos olet istunut liian kauan paikoillasi. Kun olet ollut paikallaan tunnin ajan, puolet punaisesta move-palkista täyttyy. Tämän jälkeen palkki täyttyy vartin välein aina hiukan lisää punaisella värillä. Kahden tunnin päästä palkki on täyttynyt kokonaan. Tämän jälkeen saat punaisen palkin katoamaan kävelemällä tietyn askelmäärän (n. 100-200 m).

Muut kellon mittaamat tiedot näet älypuhelimestasi, kun synkronoit sen kellon kanssa. 

 

Laiteparin luominen älypuhelimen kanssa

Vivomove erittäin helppo yhdistää älypuhelimen kanssa Bluetooth Smart -toimintoa käyttämällä. Lataa “Garmin Connect” -sovellus puhelimeesi ja paina kellon nappia, jolloin puhelin kysyy, asetetaanko kello ja puhelin laitepariksi. Garmin Connect - sovelluksesta voit valita yksinkertaisia asetuksia Vivomove-kelloosi ja voit myös tarkastella tilastoja kävelemistäsi askelmääristä, etäisyydestä, kalorien kulutuksesta ja unirytmistäsi – helppoa ja yksinkertaista. Alla esimerkkejä tiedoista, joita voit tarkistaa älypuhelimestasi

 • Oletteko valmiina, Heat 4?

  Obstacle Course Racing: ”Oletteko valmiina, Heat 4?”, huutaa megafonia kantava mies.  

 • Ota juoksukengät mukaan lomalle

  Ota juoksukenkäsi mukaan lomalle ja koe kohteesi nähtävyydet uudella tavalla. Olemme koonneet pienen pakkauslistan ja pari hyvää neuvoa lämpimissä olosuhteissa juoksemiseen.

 • GPS-kellot: Sykemittari ranteessa – näin se toimii

  Rannekelloon sisärakennettu sykemittari on helppokäyttöinen ja kätevä. Miten se toimii? Ja miten kellon on istuttava ranteessa, jotta mittaus toimisi parhaiten? Löydä vastaukset täältä.

 • Asiakasarvostelu: Garmin Fenix 5

  Facebook-kilpailumme voittaja, 35-vuotias Lars on arvioinut uuden Garmin Fenix 5 -kellon. Lue hänen arvostelunsa täältä.