Artikel

Garmin Forerunner 35

Garmin Forerunner 35

OSA ARKEASI

Sinun ei tarvitse treenata kahta tuntia päivässä voidaksesi elää terveellisesti. Voit muuttaa elämäntapaasi terveellisempään ja aktiivisempaan suuntaan pienillä arkisilla asioilla. Ehkä tarvitset pienen muistutuksen siitä, että on aika lähteä kävelylle, tai että 30 minuutin juoksulenkki polttaa lounaan mukana saadut ylimääräiset kalorit.

Forerunner 35 seuraa aktiviteettejasi ja harjoituksiasi aamusta iltaan. Päivän aikana kello laskee kulkemasi askeleet ja kuluttamasi kalorit sekä antaa sinulle motivaatiota aktiivisen elämäntyylin ylläpitämiseen.

Forerunner 35 on paljon enemmän kuin vain aktiivisuusranneke. Kello sopii myös täydellisesti treenikaveriksi fitness-keskukseen tai juoksulenkille.    

 

 

Garmin Forerunner 35 tyrkis

 

TEE SIITÄ HELPPOA 

Forerunner 35 rikkoo urheilukellon ulkonäköä koskevia perinteitä ja muistuttaa pikemminkin tavallista digitaalikelloa. Leveä hihna ja näytön pyöreät kulmat tekevät Forerunner 35 -kellosta samaan aikaan elegantin ja sporttisen näköisen.

 

Features i forerunner 35
         

Istuvuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä kellon valinnassa. Garmin on kiinnittänyt istuvuuteen erityistä huomiota Forerunner 35 -mallissaan. Kellon hihna on ihanan pehmeä, ohut ja joustava, joten se mukautuu helposti ranteeseen.

 

Garmin Connect         

HARJOITTELU

Forerunner 35 tekee harjoittelun aloittamisesta helppoa. Valitse urheilulaji, odota sykemittarin ja GPS-signaalin aktivoitumista ja paina start-painiketta.

Forerunner 35 sisältää toiminnot juoksua, sisäjuoksua (juoksumatto), pyöräilyä, fitness-harjoittelua ja kävelyä varten. Kellon monilajitoiminnon avulla voit helposti siirtyä sisäjuoksutilasta fitness-harjoitteluun pysäyttämättä harjoitustasi.

Garmin on myös tehnyt sykkeen mittauksesta entistä helpompaa.

 

 

Forerunner 35 sisältää sisäänrakennetun rannesykemittarin, joten voit unohtaa rinnan ympärille kiinnitettävien sykevöiden kanssa taistelemisen. Sinun on vain aloitettava harjoituksesi ja 3,2,1… kello on löytänyt sykkeesi.

Ylläpidä juoksuvauhtisi tai haasta itsesi juoksemalla nopeammin. Forerunner 35 sisältää Garminin Virtual pacer -toiminnon, jonka avulla voit asettaa tietyn tavoitenopeuden, jota sinun on noudatettava harjoituksesi ajan. Kello antaa sinulle ääni- tai värinähälytyksen, kun juokset liian hitaasti tai nopeasti. Virtual pacer -toiminto auttaa sinua juoksemaan tasaisessa tahdissa ja ylläpitämään saman juoksunopeuden. Forerunner 35 -kelloon on myös mahdollista asentaa intervalliharjoituksia, jotka sisältävät alkulämmittelyn, toistot ja palautumisen. Intervalliharjoitus- ja Virtual Pacer -ominaisuuksia ei löydy kovin monesta aktiviteettirannekkeesta – hieno bonusominaisuus!

 

Garmin Forerunner 35 i flere farver 

 

HYÖDYNNÄ KAIKKI OMINAISUUDET

Älä jää paitsi tärkeistä viesteistä tai puheluista. Liitä Forerunner 35 älypuhelimeesi, ja lue saapuvat tekstiviestit, sähköpostit ja puhelut kätevästi kellon näytöltä. Kello synkronisoi tiedot aktiviteeteistasi ja harjoituksistasi Garmin Mobile -sovelluksen kanssa. Sovellus antaa sinulle yksityiskohtaisemman kuvan harjoituksistasi, kalorikulutuksestasi, sykkeestäsi ja paljon muusta…

 

TILAA TÄNÄÄN

Kello voidaan ostaa vain valituilta Garmin-jälleenmyyjiltä ja se on saatavana useissa raikkaissa väreissä.

 

 

 

 

MINKÄ KELLON VALITSEN?

 

Garmin on valmistanut useita muita urheilukelloja, jotka kuuluvat samaan kategoriaan Forerunner 35 -mallin kanssa. Jotta voisit helpommin löytää tarpeisiisi sopivan kellon, olemme koonneet neljän Garmin Forerunner -mallin tärkeimmät ominaisuudet alle.

 

  Garmin Forerunner 15
Garmin Forerunner 25 Garmin Forerunner 35
Garmin Forerunner 230
  Forerunner 15 Forerunner 25 Forerunner 35 Forerunner 230
Värinäyttö/td>        √
Auto Pause®
Auto Lap®
Henkilökohtaiset ennätykset
Virtual Pacer™  
Sykemittarin lukemaan perustuva kalorilaskuri
Laskee kulutetut kalorit
Mukautettava näyttö/näytöt
Kiihtyvyysmittari - sisäjuoksu  
Edistynyt intervalliharjoittelu      
Askellaskuri
Automaattinen tavoite
Aktiivisuusindikaattori
Unen seuranta
Garmin Connect -yhteensopiva
Herkkä GPS-vastaanotin
Tahtihälytys    
Sykkeen mittaus ranteesta                       
Pyöräilytoiminto    
Connect IQ App -sovellukset      
Älykkäät ilmoitukset    
Sykemittaus 24/7      
Palautumisohjaus      
Juoksumittari      
Maksimaalisen hapenottokyvyn arvio      
Paino 43 grammaa 39 grammaa 41 grammaa 41 grammaa
Akun kesto  8 tunnin harjoittelu 10 tunnin harjoittelu 13 tunnin harjoittelu 16 tunnin harjoittelu

Products related to this post

 • Oletteko valmiina, Heat 4?

  Obstacle Course Racing: ”Oletteko valmiina, Heat 4?”, huutaa megafonia kantava mies.  

 • Ota juoksukengät mukaan lomalle

  Ota juoksukenkäsi mukaan lomalle ja koe kohteesi nähtävyydet uudella tavalla. Olemme koonneet pienen pakkauslistan ja pari hyvää neuvoa lämpimissä olosuhteissa juoksemiseen.

 • GPS-kellot: Sykemittari ranteessa – näin se toimii

  Rannekelloon sisärakennettu sykemittari on helppokäyttöinen ja kätevä. Miten se toimii? Ja miten kellon on istuttava ranteessa, jotta mittaus toimisi parhaiten? Löydä vastaukset täältä.

 • Asiakasarvostelu: Garmin Fenix 5

  Facebook-kilpailumme voittaja, 35-vuotias Lars on arvioinut uuden Garmin Fenix 5 -kellon. Lue hänen arvostelunsa täältä.